Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Asamblare dispozitive

Capacitatea unui furnizor integrat de EMS se reflectă în consolidarea unei varietăți de discipline foarte diferite. Furnizăm componente de sistem (module) și echipamente electronice, la toate nivelurile de complexitate.

Electronică –> sisteme mecanice –> mecatronică

  • Aprovizionare la nivel global
  • Dezvoltarea de hardware și software
  • Montaj PCB
  • Testarea modulelor electrice
  • Arbori de cabluri
  • Echipare echipamente electrice
  • Testare finală
  • Transport vamal
  • Post-vânzare
  • Managementul ciclului de viață

În calitate de furnizor full-service de mecatronică, reunim toate etapele de pre- și post-producție sub un singur acoperiș. În cadrul unui proces de producție complet integrat, acoperim întregul lanț valoric, de la dezvoltare până la fabricarea de dispozitive și sisteme electronice complete pentru dvs. – toate dintr-o singură sursă. Sprijiniți de acest cumul excepțional de competențe în industria bunurilor de capital, suntem partenerul dvs. puternic și furnizorul complet exact în acest domeniu complex de producţie.

Serviciile noastre, dintr-o privire:

Module

Pentru toate industriile. Furnizăm module electrice individuale, cum ar fi aplicațiile industriale interne. Nu are importanță dacă dvs. furnizați componentele sau dacă le achiziționăm noi, ca urmare a planificării interne a proiectului.

Echipamente electronice

Asamblarea finală a modulelor în echipamente electronice, dulapuri electrice și panouri de comandă, asigurând inclusiv logistica livrării.

Sisteme de acționare electrică

Asamblăm motoarele electrice ale viitorului! Motoarele cu rotor extern comutate electronic, excitate permanent cu ajutorul magneților, vor revoluționa tehnologia de acționare electrică. Acest tip de motor optimizat, fără compromisuri, prezintă cupluri excepțional de mari, greutate redusă, zgomot redus la funcționare și o durată de viață extinsă. Acesta va elibera potențialul neimaginat anterior în special pentru aplicațiile mobile, deschizând noi domenii de aplicare.

Controlul inteligent al motorului prin intermediul electronicii digitale de putere este folosit pentru a atinge niveluri mai ridicate de performanță, o mai mare stabilitate și o ușurință superioară de implementare. Componentele de control sunt integrate în carcase și adaptate la scenariul respectiv de aplicare, prin utilizarea unui software conceput corespunzător. Puterea mare de compactare a motoarelor electrice moderne necesită niveluri superlative de precizie în timpul asamblării, pentru a garanta de exemplu eficiența maximă a conversiei de energie și protecția la defectare.

Lacon Electronic deține o experiență importantă în acest domeniu și oferă nu numai asamblarea motorului – inclusiv producția modulelor aferente cum ar fi seturile de cabluri pentru baterie, sistemele de alimentare cu energie și echipamentele de asamblare, dar și integrarea motorului în respectivele aplicații. Și dumneavoastră puteți beneficia de portofoliul de servicii Lacon Electronic! La urma urmelor, acesta este sistemul de acționare de mâine, asamblat în stadiul tehnologic de astăzi.

Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.