Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Cabinete electrice

Capacitatea unui furnizor integrat de EMS poate fi evaluată prin consolidarea unei mari varietăți de discipline foarte diferite. Oferim componente de sistem și dulapuri electrice la toate nivelurile de complexitate.

Electronică –> sisteme mecanice –> mecatronică

  • Aprovizionare la nivel global
  • Dezvoltarea de hardware și software
  • Asamblare PCB
  • Testare de module
  • Arbori de cabluri
  • Dulapuri electrice
  • Testare finală
  • Transport vamal
  • Post-vânzare
  • Managementul ciclului de viață

În calitate de furnizor full-service de mecatronică, noi aducem împreună toate etapele de pre- și post-producție sub un singur acoperiș. În cadrul unui proces de producție complet integrat, acoperim întregul lanț valoric, de la dezvoltare până la fabricarea de dispozitive și sisteme electronice complete pentru dvs. – toate dintr-o singură sursă. Sprijiniți de acest cumul excepțional de competențe în industria bunurilor de capital, suntem partenerul dvs. puternic și furnizorul complet exact în acest domeniu complex de producţie.

Serviciile noastre, dintr-o privire:

Module

Pentru toate industriile. Furnizăm componente individuale, cum ar fi aplicațiile industriale interne. Nu are importanță dacă dvs. furnizați componentele sau dacă le achiziționăm noi, ca urmare a planificării interne a proiectului.

Cabinete electrice

 

Asamblarea finală a modulelor în cabinete electrice, inclusiv logistica livrării.

Sisteme de acționare electrică

Instalăm motoarele electrice ale viitorului! Motoarele cu rotor extern comutate electronic, excitate permanent cu magneti, vor revoluționa tehnologia de acționare electrică. Acest tip de motor optimizat, fără compromisuri, prezintă cupluri excepțional de mari, greutate redusă, zgomot redus la funcționare și o durată de viață extinsă. Acesta va elibera potențialul neimaginat anterior în special pentru aplicațiile mobile, deschizând noi domenii de aplicare.

Controlul inteligent al motorului prin intermediul electronicii digitale de putere este folosit pentru a atinge niveluri mai ridicate de performanță, o mai mare stabilitate și o ușurință superioară de implementare. Componentele de control sunt integrate în carcase și adaptate la scenariul respectiv de aplicare, prin utilizarea unui software conceput corespunzător. Puterea mare de compactare a motoarelor electrice moderne necesită niveluri superlative de precizie în timpul asamblării, pentru a garanta de exemplu eficiența maximă a conversiei de energie și protecția la defectare.

Lacon Electronic deține o experiență importantă în acest domeniu și oferă nu numai asamblarea motorului – inclusiv fabricarea de module aferente, precum seturi de cabluri pentru baterie, sisteme de alimentare cu energie și echipament de asamblare – dar și montarea motorului în respectivele aplicații. Și dumneavoastră puteți beneficia de portofoliul de servicii Lacon Electronic! La urma urmelor, acesta este sistemul de acționare de mâine, asamblat în stadiul tehnologic de astăzi.