Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Grupul Lacon este unul dintre cei mai importanți furnizori germani de servicii EMS (50 de milioane euro cifra de afaceri, peste 500 de angajați).

Dezvoltăm și fabricăm ansambluri electronice și electromecanice în serii mici și medii pentru clienții industriali europeni din aproape toate industriile. Și vrem să continuăm să creștem la sediul nostru din Karlsfeld (NW-Stadtrand München, S-Bahn, A99, A8).

Ești pregătit pentru noi provocări?

Atunci ne-ar plăcea să te cunoaștem. Grupul Lacon oferă persoanelor dedicate și flexibile o gamă extinsă de posturi entry-level dar și oportunități atractive de angajare în toate domeniile companiei. Îți oferim o gamă variată de atribuții interesante într-o echipă înalt motivată. Angajații noștri nu sunt un factor de cost, ci dimpotrivă o condiție a succesului, deoarece fără personalul nostru dedicat succesul companiei nu ar fi posibil.

Grupul Lacon este unul dintre cei mai importanți furnizori germani de servicii EMS (50 de milioane euro cifra de afaceri, peste 500 de angajați).

Dezvoltăm și fabricăm ansambluri electice și electromecanice în serii mici și medii pentru clienții industriali europeni din aproape toate industriile. Și vrem să continuăm să creștem la sediul nostru din Galați (str. Traian nr. 470, vis-a-vis de Metro - direcția Nord).

Aplică instant la unul dintre posturile deschise în cadrul companiei pe platforma de joburi ejobs.ro

 

Lacon Electronic GmbH • Herrn Resch • Personalabteilung
Hertzstraße 2 • 85757 Karlsfeld
lacon.de • jobs@lacon.de

Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.