Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Universul dvs. pentru tehnologia de conectare electrică în aplicații electronice

Portofoliu optimizat de elemente de conexiune:

  • Consultanță privind tehnologia de conectare, indiferent de producător
  • Specialiști în tehnologia de conectare prin cablu și PCB și în dispozitive de conectare
  • Oferirea de răspunsuri la întrebări precum fiabilitatea contactului, rezistența la contact, pragul de tensiune sau materialul de contact compatibil
  • Posibilitatea de a testa imediat, de a proba, a opera și a dezvolta în timp real
  • Sfaturi și ponturi pentru industrializarea ansamblurilor electrice și dispozitivelor dvs.

Lacon Euroconnectors este furnizor oficial pentru conectorii marca Binder, MPE Garry și Intercontec în România și distribuie pe piața locală o gamă completă de elemente de conexiune, componente electrice și pentru automatizări din portofoliul unor mărci recunoscute la nivel mondial: conectori D-Sub, conectori RJ, conectori PCB, conectori ethernet, conectori DIN, conectori USB, conectori RCA, conectori IDC, conectori jack/ de alimentare, conectori de putere, conectori industriali, conectori cablu bandă, conectori circulari sau conectori modulari, comutatoare industriale, relee, transformatoare, surse de alimentare cu montaj pe șină, limitatoare de cursă, senzori industriali și accesorii.

Verificați acum lista cu cele mai vândute produse Binder sau contactați-ne prin Formularul de contact alăturat și profitați de prețuri competitive la cei 25 de furnizori din Linecard-ul nostru.

Dvs. stiți ce vreți să faceți, noi vă putem ajuta să implementați!

Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.