Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Universul dvs. pentru tehnologia de conectare electrică în aplicații electronice

Portofoliu optimizat de tehnologii de conectare electrică:

  • Consultanță privind tehnologia de conectare, indiferent de producător
  • Specialiști în cablaje, tehnologie PCB și în construcția de echipamente
  • Oferirea de răspunsuri la întrebări precum fiabilitatea contactului, rezistența la contact, pragul de tensiune sau materialul de contact compatibil
  • Posibilitatea de a testa imediat, de a prelucra și de a dezvolta live
  • Sfaturi și ponturi pentru industrializarea ansamblurilor și dispozitivelor dvs.

Dezvoltați și fabricați cabluri, circuite imprimate, ansambluri electronice sau dispozitive? Noi vă ajutăm să conectați componentele individuale în mod fiabil! Spectrul variază de la transmisia de semnal de joasă tensiune la electronice de putere, chiar și în construcție hibridă.

Vă oferim o gamă completă de opțiuni de conectare pentru cablurile cu senzor, de control sau de alimentare, de la stechere, prize sau racorduri sub formă de conectori pereche rectangulari, rotunzi sau hibrid – codificați sau decodificați prin intermediul pinilor, benzilor sau lamelelor electrice pentru conectarea circuitelor imprimate, în producția și tehnologia dispozitivului dvs.

De la sertizare sau lipire prin tehnologie de ultimă oră, furnizăm componente pentru tehnologia prin presare, conexiuni de înfiletare, conectare directă, înșurubare sau tehnologie prin inserție și multe altele.

Veți găsi aproape toate opțiunile care fac inimile dezvoltatorilor și tehnicienilor să bată mai repede când vine vorba despre cabluri sau tehnologie de conectare a plăcilor integrate.

Dar acest lucru nu este în niciun caz totul, veți găsi în portofoliul nostru multe alte opțiuni cu care ne-am extins serviciile pentru dumneavoastră.

Dvs. stiți ce vreți să faceți, noi vă putem ajuta să implementați!