Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Grupul Lacon

Cu cele trei divizii ale sale, Grupul Lacon servește o piață înalt specializată, ale cărei cerințe vor continua să devină și mai exigente pe viitor. Forța motrice a inovațiilor din domeniul electronicii este motivația noastră zilnică de a ne demonstra experiența, la cele mai înalte standarde tehnologice.

Servicii complete de mecatronică pentru industria bunurilor de capital. Servicii pentru inginerie mecanică, sisteme feroviare, automotive, dispozitive medicale și robotică, inclusiv soluții pentru managementul ciclului de viață al produsului.

Procesele de fabricație ultra-moderne vă garantează produse optime pentru integrarea unitară în lanțul dvs. de aprovizionare.

Lacon Electronic

Distribuitor cu valoare adăugată de componente electice și electromecanice pentru sectoarele mici și mijlocii de inginerie mecanică, instalații și dispozitive. Suntem de asemenea un partener de distribuție de încredere pentru peste 25 de producători din domeniile sistemelor de conexiune/ conectare. Inventarul mare deținut în stoc garantează o siguranță ridicată a livrării.

Lacon Euroconnectors

Ansambluri de cabluri și montajul de echipamente electrice de volum. Integrate într-un sistem logistic unitar de înaltă performanță, cu cicluri scurte de livrare.

Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.