Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Inginerie industrială

Pe baza stării existente de industrializare – indiferent că este desen, prototip sau mostră – lucrăm alături de dvs. pentru a determina cea mai rentabilă abordare pentru producția de volum cu zero defecte, susținându-vă și ghidându-vă spre atingerea acestui obiectiv. Arta rafinată de planificare a producției...

Aveți o persoană de contact desemnată pe tot acest parcurs. Tipurile de activități pe care nu le putem gestiona intern, sunt externalizate. Fie către unul dintre partenerii din rețeaua noastră de încredere de prelucrare a metalului și a plasticului, sau către un furnizor la alegerea dvs.

Ne ocupăm de managementul de proiect și putem îndeplini de asemenea rolul de contractant principal, la solicitarea dvs. Un singur punct de contact pentru coordonare și facturare. Și toate acestea ca parte a unei relații profesionale, de la egal la egal, cu o transparență deplină a costurilor.

Pentru noi, Ingineria industrială se împarte în:

  • Planificarea producției de volum
  • Achiziții strategice de componente
  • Analiză valorică
  • Management de proiect
  • Managementul informației

Aplicați acum la unul dintre posturile disponibile:

Inginer Electronist/ Electromecanic Asistent comercial/ vânzări Logistician
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.