Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Managementul Lacon

Timp de peste 30 de ani, Grupul Lacon a funcționat pentru satisfacerea nevoilor speciale ale industriei bunurilor de capital. Cu aproape 600 de angajați în două locații, dezvoltăm, optimizăm, fabricăm și reparăm componente și module electronice și electromecanice. În cantități foarte mici, mici și medii.

Fiind o afacere de dimensiuni medii, suntem dependenți de echipa noastră matură și bine organizată. Avem capacitatea de a oferi combinația potrivită de experiență, profesionalism și entuziasm antreprenorial.

Ralf Hasler, CEO

Lacon este unul dintre principalii furnizori de servicii EMS/ODM de top pentru industria high-tech si a bunurilor de capital pe piețele de limbă germană. De la companii cunoscute din domeniul tehnologic la start-up-uri inovatoare, sprijinim procesul de industrializare de la faza conceptuală - prin prototipuri și mostre, până la producția de volum, optimizată din punct de vedere al costurilor.

Ralf Hasler, Dipl.-Ing. (Univ.) PhD

Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.