Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Managementul Lacon

Timp de 25 de ani, Grupul Lacon a funcționat pentru satisfacerea nevoilor speciale ale industriei bunurilor de capital. Cu aproape 500 de angajați în două locații, dezvoltăm, optimizăm, fabricăm și reparăm componente și module electronice și electromecanice. În cantități foarte mici, mici și medii.

Fiind o afacere de dimensiuni medii, suntem dependenți de echipa noastră matură și bine organizată. Avem capacitatea de a oferi combinația potrivită de experiență, profesionalism și entuziasm antreprenorial.

Ralf Hasler, CEO

Lacon s-a transformat într-unul dintre furnizorii de servicii de top pentru industria bunurilor de capital pe piețele de limbă germană. De la companii cunoscute din domeniul tehnologic la start-up-uri inovatoare, sprijinim procesul de industrializare de la faza conceptuală - prin prototipuri și mostre, până la producția de volum, optimizată din punct de vedere al costurilor.

Ralf Hasler, Dipl.-Ing. (Univ.) PhD

Andree Metzger, CFO

Spectrul larg al afacerii noastre de furnizare de servicii, cu cerințe exigente de flexibilitate în ceea ce privește timpii de răspuns și volumele, face ca această afacere să fie foarte complexă. Găsirea echilibrului corect între orientarea către client, gestionarea riscului comercial și indicatorul de performanță internă nu este întotdeauna o chestiune ușoară. Soluții creative și inteligent calibrate sunt, de asemenea, necesare din punct de vedere financiar, pentru a încheia acorduri axate pe parteneri și pentru a asigura finalizarea acestora în beneficiul ambelor părți. 

Andree Metzger, Dr. în Științe Economice

Slaheddine Laroui, COO

Un sistem de producție modern într-o unitate de producție care funcționează pe principiul unei manufacturi este o provocare majoră pe care o întâmpinăm în fiecare zi. Componentele și produsele foarte diverse, precum și volumele de producție ultra-reastranse necesită ca procesele sa fie atât flexibile, cât și stabile. Prin definirea standardelor, creăm un model organizațional orientat spre scopuri care se manifestă în fabricile noastre sub formă de fluxuri constant de materiale, vizualizări și procese. Calitatea, productivitatea, viteza, flexibilitatea și reducerea tuturor pierderilor reprezintă zonele de interes strategic ale sistemului nostru de producție, cu scopul de a asigura un produs și o calitate a aprovizionării la nivelul producției de nivel mondial.

Slaheddine Laroui, Dipl.-Ing. (Univ.)