Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Euroconnectors – furnizor oficial și distribuitor cu valoare adăugată TE Intercontec

26.02.2019
TE Connectivity este mulțumit de faptul, că prin intermediul Euroconnectors – parte din grupul Lacon, a dobândit un partener ce asamblează toate combinațiile posibile de conectori TE Intercontec în 24 de ore. "Tehnicienii noștri calificați configurează toate variantele și livrează componentele necesare în termen de 24 de ore prin livrare rapidă", a declarat Florian Adams – șeful diviziei Euroconnectors, mândru de echipa sa. Pe parcursul multor ani de colaborare și a numeroase proiecte reușite de producție și dezvoltare, echipa Euroconnectors s-a specializat în portofoliul de articole Intercontec al celor de la TE pentru tehnologia de putere, de semnal și hibrid și este capabilă să analizeze aplicația respectivă la fața locului și să recomande o configurație adecvată. Un stoc minim este menținut pentru fiecare variantă și orice variantă este disponibilă imediat. "Nimeni altcineva nu face asta!", Adams este sigur: "Tehnicienii noștri vizitează clienții, analizează aplicațiile și iau rapid deciziile corecte. Clienții nu au nevoie nici de configuratoare, nici de accesorii sau unelte – sunt toate incluse în preț." Sute de componente și accesorii din seriile 623 + 923 pentru conexiuni M23 sunt deja pe stoc și asigură mai mult de 400 de articole diferite. Reinhold Hofmann, Distribution Market Manager în cadrul TE, a găsit în Euroconnectors un partener de încredere și un component local al pieței din România, care poate de asemenea să ajute rapid și nebirocratic atunci când este necesar. Pe lângă stocul de articole high-runner, Euroconnectors oferă de asemenea acces la mai mult de 300.000 de produse active din portofoliul TE Connectivity. Cu ajutorul sinergiilor din departamentele de dezvoltare și producție și al portofoliului complet de componente pasive, electromecanice și conectori deținut de TE Connectivity, Grupul Lacon se consideră ideal adaptat la cerințele digitalizării.
Înapoi Elevii unui liceu tehnic au pacurs cu entuziasm primul stagiu de practica Înainte: Incheierea stagiului de practica pentru elevii...
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.