Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Incheierea stagiului de practica pentru elevii Colegiului Tehnic "Aurel Vlaicu"

29.03.2019
Ca urmare a unui parteneriat menit sa familiarizeze tinerii din institutiile de invatamant cu modul de lucru si cerintele mediului privat, elevii Colegiului Tehnic “Aurel Vlaicu” inscrisi la specialitatea “roboti industriali” au derulat stagiul de practica aferent semestrului II in cadrul companiei. Timp de alte 3 saptamani, acestia au parcurs toate operatiile specifice manufacturii electronice alaturi de echipa de training, contribuind de asemenea la implementarea unor proiecte aflate in derulare pe platforma de productie. Programul de practica a fost conceput in mod diferentiat pentru elevii claselor a XI-a si a XII-a participante in proiect, ca o extensie a cunostintelor teoretice dobandite in sala de clasa, acestia fiind coordonati de cadre didactice din cadrul institutiei de invatamant. Incheierea stagiului de practica a fost marcata printr-o festivitate organizata in cadrul companiei, in cadrul careia toti elevii participanti la program au primit diplome de merit pentru implicarea manifestata pe parcursul intregii colaborari.
Înapoi Euroconnectors – furnizor oficial și distribuitor cu valoare adăugată TE Intercontec Înainte: Realizarile Lacon Romania, la implinirea a 13 ani...
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.