Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Lacon Electronic se re-certifica ca furnizor de incredere pentru industria auto

20.03.2018

Ca urmare a lansarii noului standard IATF 16949:2016 care tratează demersul Calităţii în sectorul industriei auto, Lacon Electronic SRL a demarat procesul de re-auditare pentru a intruni specificaţiile tehnice prevazute în noul standard de referinţă. Acest standard combină toate standardele de calitate auto printre care QS-9000, VDA 6.1, EAQF 94 și AVSQ, certificand filiala din Galati a Grupului german pentru productia de echipamente electrice si mecatronica pentru industria auto.

Prin obținerea certificării IATF 16949, Lacon Electronic SRL demonstrează faptul că îndeplineşte cerințele sistemului de management al calității specifice industriei de automobile pentru a crea un proces de îmbunătățire continuă, cu accent pe prevenirea defectelor și reducerea variațiilor și pierderilor din lanțul de producţie şi aprovizionare.

Standardul 16949:2016 este elaborat de către IATF (International Automotive Task Force), grup de lucru compus din reprezentanţi ai constructorilor şi organizaţiilor profesionale producătoare de echipamente de automobile europene şi americane al căror obiectiv este acela de a armoniza cerinţele constructorilor în termeni de sistem de calitate şi de practică a certificării de terţă parte.

https://www.lacon.ro/fileadmin/lacon_romania/Top-Navigation/Descarcari/Certificari/LACON_ELECTRONIC_-_16949_-_CERTIFICATE_-_IATF.pdf

Înapoi Anunt Public la Procedura de autorizare Înainte: Oportunitati imediate de cariera pentru studentii...