Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Lacon Romania implineste 15 ani de activitate, 15 ani de progres “Si acesta este doar inceputul”

10.06.2021

Pe data de 15 mai 2021, Lacon Romania a sarbatorit 15 ani de activitate. Evenimentul a fost sarbatorit impreuna cu angajatii nostri, in mijlocul naturii intr-un mediu cald si relaxant.
Noi credem ca evenimentul a fost despre oamenii nostri, angajatii nostri. Increderea pe care ne-au acordat-o a fost baza dezvoltarii Lacon. De aceea, am dorit sa le multumim pentru anii de lucru impreuna, pentru sansa de a demonstra ca putem raspunde prompt solicitarilor, pentru respect si intelegere. Lacon nu s-ar fi putut dezvolta fara devotamentul echipei.
Inceputul nostru a fost intr-un spatiu modest in 2006, in comuna Tulucesti cu un numar de 36 de angajati, astazi ajungand la un numar de 330 angajati. Pornind de la o singura hala ne-am modernizat si extins avand in prezent doua hale de productie, spatiu pentru birouri, dotari si utilaje specifice la standarde europene, oferind conditii optime de lucru, si avem constant in plan sa investim in tehnologii de ultima ora.
In decurs de un deceniu si jumatate s-a inregistrat o crestere constanta a numarului de clienti, precum si a volumului de activitate in diferite domenii cum ar fi: feroviare, auto, militare.
In toti acesti ani de activitate, am reusit sa castigam un segment important de clienti prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim.
Suntem mandri de ce am realizat pana acum in acesti 15 ani, primii 15 ani si privim increzatori inainte, spre un viitor cat mai indelungat.

Înapoi Lacon Electronic SRL, nominalizata la Gala Comunitatii Galatene
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.