Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Porti deschise pentru copiii dintr-un alt centru de plasament

09.10.2018
Lacon Electronic a gazduit astazi un grup de copii dintr-un alt centru de plasament din Galati. Alaturi de trainerul nostru si de alti colegi voluntari in cadrul programului Ajungem MARI Galati, tinerii au parcurs un tur complet al zonei de productie, fiind rasplatiti la final cu mici cadouri pentru receptivitatea manifestata.
Înapoi Tinerii dintr-un centru de plasament, in contact direct cu mediul privat Înainte: Elevii unui liceu tehnic au pacurs cu entuziasm...
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.