Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Realizarile Lacon Romania, la implinirea a 13 ani de activitate

16.05.2019
Pe data de 15 mai, Lacon Romania sarbatoreste 13 ani de la infiintare, perioada marcata de dezvoltare permanenta atat in ceea ce priveste capacitatile de productie, cat si din punct de vedere al numarului de angajati si al profesionalismului dobandit in arii specifice de activitate. La ceas de bilant, intregul colectiv care depaseste astazi 380 de angajati, priveste cu incredere catre viitor dar si cu mandrie fata de rezultatele obtinute in anul precedent. Cumulativ, in Lacon Romania au fost asamblate in anul 2018 peste 5.000 de proiecte diferite de cabluri, arbori de cablu, conectori si carcase, articole integrate ulterior in bunurile comercializate de marile companii industriale din Europa de Vest. De asemenea, prin intermediul diviziei de distributie, au fost comercializati 43.635 de conectori si componente electrice din portofoliul furnizorilor de incredere ai Grupului Lacon: Binder, TE Intercontec, MPE Garry, Schneider Electric, Siemens, Fandis, Sick, TE Connectivity sau Schmersal. Avand la baza o strategie construita pe obiective, compania preconizeaza mentinerea aceluiasi trend ascendent pana la finalul anului 2019, dar si extinderea permanenta a portofoliului de clienti pe plan local si regional, aducand multumiri deopotriva tuturor angajatilor si partenerilor de afaceri.
Înapoi Incheierea stagiului de practica pentru elevii Colegiului Tehnic "Aurel Vlaicu" Înainte: Lacon Electronic, sponsor la cel mai mare...
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.