Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Stagiu de practica pentru studentii ACIEE

08.07.2019
Odata cu lansarea unui parteneriat cu Facultatea de Automatica, Calculatoare, Inginerie Electrica si Electronica, Lacon Electronic gazduieste timp de 2 saptamani primul grup de studenti care vor efectua stagiul de practica aferent anului III in cadrul companiei. Prin demararea acestui parteneriat, Lacon Electronic isi propune intensificarea rolului companiei in procesul de formare profesionala a studentilor prin prezentarea nevoilor actuale in ceea ce priveste activitatea de instruire a studentilor, precum si prin stabilirea unui dialog permanent intre companie si facultate. Pentru a dobandi o intelegere cat mai buna a operatiilor de baza din manufactura electronica, studentii vor petrece prima saptamana pe palierul de productie, sub directa coordonare a trainerului nostru. In a doua parte a programului de practica, acestia urmeaza sa se concentreze asupra sarcinilor specifice meseriei alese, lucand alaturi de inginerii din departamentele de Inginerie Electronica, Electromecanica, Pregatirea productiei si Controlul calitatii. Protocolul de colaborare pleaca de la dorinta ambelor parti pentru intarirea si dezvoltarea colaborarii dintre invatamantul superior, ca formator de specialist in domeniile electric, electronic, automaticii si tehnologiei informatiei si societatile comerciale de profil, ca integratoare a absolventilor in campul muncii si beneficiare a rezultatelor cercetarii stiintifice. De asemenea, colaborarea cu ACIEE are ca obiectiv cresterea motivatiei pentru pregatirea teoretica si practica a studentilor, printr-o mai buna cunoastere a viitoarei profesii de catre acestia, dar si pregatirea tinerilor absolventi pentru piata muncii, prin dobandirea de experienta practica in perioada studiilor universitare.
Înapoi Lacon Electronic, sponsor la cel mai mare eveniment de strangere de fonduri din Galati Înainte: Lacon România are un nou Plant Manager
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.