Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Dispoziții legale

Conţinut

Conținutul furnizat în aceste pagini a fost elaborat și revizuit cu atenție. Cu toate acestea, Lacon Electronic SRL nu oferă nicio garanție pentru actualitatea, acuratețea, exhaustivitatea sau calitatea informațiilor astfel furnizate.

Revendicările pentru despăgubiri adresate către Lacon Electronic SRL referitoare la pierderi de natură materială sau imaterială cauzate de utilizarea sau neutilizarea informațiilor oferite sau de informații incorecte și incomplete sunt excluse fără excepție în toate cazurile în care nu se poate demonstra nici o culpabilitate cauzată de un act voluntar sau de o neglijență gravă din partea firmei Lacon Electronic SRL.

Lacon Electronic SRL își rezervă în mod expres dreptul de a modifica, actualiza, șterge sau retrage de la publicare părți ale site-ului web sau întreaga prezență pe internet, fără notificare prealabilă.

Link-uri

În măsura în care Lacon Electronic SRL face trimitere (crează link-uri) direct sau indirect la terțe site-uri, Lacon Electronic SRL este răspunzător numai dacă acest lucru a fost făcut în deplină cunoștință privind conținutul și dacă ar fi posibil atât din punct de vedere tehnic cât și rezonabil pentru Lacon Electronic SRL sa împiedice utilizarea conținutului ilegal.

Lacon Electronic SRL declară în mod expres că paginile la care face trimitere nu aveau niciun conținut ilegal la momentul creării legăturii. Lacon Electronic SRL nu poate influența conținutul și designul actual sau viitor al paginilor la care face legătura. În consecință, Lacon Electronic SRL se dezice în mod expres de toate modificările realizate asupra conținutului, după ce link-urile au fost plasate către paginile la care se face trimitere. Același lucru se aplică și în cazul postărilor efectuate de terțe persoane în cărțile de oaspeți, în forumurile online și în listele de corespondență create de Lacon Electronic SRL.

Lacon Electronic SRL nu este responsabil pentru conținutul, disponibilitatea, corectitudinea și exactitatea paginilor la care face legătura, nici pentru ofertele, link-urile sau anunțurile pe care le acestea ar putea să le conțină. Lacon Electronic SRL nu își asumă răspunderea pentru conținutul ilegal, incorect sau incomplet și nu este răspunzătoare în mod particular pentru pierderile rezultate din utilizarea sau nefolosirea informațiilor oferite pe paginile la care face legătura.

Drepturi de autor

Lacon Electronic SRL face toate eforturile pentru a respecta drepturile de autor aplicabile, în toate publicările pe care le face. Cu toate acestea, în cazul unei încălcări a drepturilor de autor, Lacon Electronic SRL fie va elimina de la publicare elementul în cauză, fie îl va semnaliza corespunzător în urma informării privind încălcarea drepturilor de autor.

Toate numele de marcă și mărcile comerciale menționate de această prezență pe Internet și potențial protejate de drepturi de autor ale unor terțe părți sunt supuse, fără excepție, dispozițiilor legii aferente privind mărcile comerciale și drepturilor de proprietate ale respectivului proprietar legal. Menționarea unui nume de marcă fără a deține drepturi de autor nu trebuie interpretată în sensul de neprotejare a drepturilor terților.

Singurul deținător al drepturilor de autor pentru conținutul generat de Lacon Electronic SRL pe domeniul www.lacon.de este Lacon Electronic SRL. Reproducerea unor astfel de elemente grafice, audio sau de text în alte publicații electronice sau tipărite este interzisă, fără permisiunea expresă a Lacon Electronic SRL.

Validitate juridică

Această Declarație de declinare a responsabilității este considerată parte integrantă a prezenței pe Internet la care a făcut legătura această Declarație. În măsura în care părți sau formulări individuale din acest text nu sunt, nu sunt în întregime sau nu mai sunt în acord cu legislația aplicabilă, aceasta nu afectează nici conținutul, nici validitatea celorlalte părți ale acestui document.

Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.