Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Elevii unui liceu tehnic au pacurs cu entuziasm primul stagiu de practica

16.11.2018
In perioada 12-16 noiembrie, elevii Colegiului Tehnic „Aurel Vlaicu” specializati in ‘roboti industriali’ au derulat un stagiu de practica in cadrul departamentului de Training al Lacon Electronic. Obiectivul propus de trainerul nostru a fost proiectarea si realizarea unui mic subansamblu de conductoare si a unui cablu de forta pe baza unei fise tehnice. Pe parcursul celor 5 zile, tinerii au aplicat operatiile tehnologice de baza in domeniu: alegerea materialelor de lucru in functie de parametrii tehnici, aplicarea operatiilor de pregatire a capatului terminal (dezizolare), realizarea conexiunilor electrice (sertizare si schema electrica). Pentru indeplinirea sarcinilor de lucru, Lacon a pus la dispozitia practicantilor echipamente specifice: clesti de dezizolat si sertizat, roboti industriali de prelucrare, acestia aplicand la final si Controlul tehnic de calitate. Scopul principal al stagiului asigurat de Lacon a fost acela de a ajuta elevii sa aplice cunostintele de baza dobandite in anii de liceu, dar si de a intelege importanta unei bune colabori intre toate departamentele si subdepartamentele pentru realizarea fiecarui proiect intocmai cu cerintele clientului.
Înapoi Porti deschise pentru copiii dintr-un alt centru de plasament Înainte: Euroconnectors – furnizor oficial și distribuitor...
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.