Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Lacon Electronic, sponsor la cel mai mare eveniment de strangere de fonduri din Galati

03.06.2019
La fel ca anii trecuti, Lacon Electronic a hotarat sa duca implicarea in viata civica a orasului la un nivel superior. Anul acesta, compania a participat in calitate de sponsor la cel mai mare eveniment de strangere de fonduri din Galati, directionand contributia sa catre fundatia “Family Hope Autism!”. Colectivul Lacon a raspuns pozitiv la initiativa de implicare in acest eveniment caritabil, participand la toate probele de concurs propuse de Semimaraton Galati cu rezultate remarcabile. Pentru a veni in sprijinul tututror celor care au spus “da” campaniei de strangere de fonduri pentru cele 12 cauze inscrise in concurs, colegii aflati la stand au distribuit fructe si apa vizitatorilor, neuitandu-i nici pe cei mici care au primit acadele bio, baloane si s-au distrat la atelierul de face-painting. Prin participarea la acest ‘maraton de fapte bune’, compania continua astfel o traditie inceputa anii trecuti prin sponsorizarea participarii la Semimaraton a tuturor angajatilor interesati si directionarea taxelor catre prietenii de la “Family Hope Autism!”. Alte proiecte de implicare in viata sociala derulate in mod constant de Lacon SRL sunt sprijinirea mediului academic si pre-universitar prin organizarea de programe dedicate de training sau gazduirea tinerilor din diferite centre de plasament in cadrul unor prezentari de companie, in vederea expunerii oportunitatilor de angajare oferite in cadrul Lacon.
Înapoi Realizarile Lacon Romania, la implinirea a 13 ani de activitate Înainte: Stagiu de practica pentru studentii ACIEE
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.