Contactați-ne acum
Cereți-ne sfatul acum 0040 236 345 286

Operator linie producție Calificat/ Necalificat

Grupul Lacon este unul dintre cei mai importanți furnizori germani de servicii EMS (50 de milioane euro cifra de afaceri, peste 500 de angajați).

Dezvoltăm și fabricăm ansambluri electronice și electromecanice în serii mici și medii pentru clienții industriali europeni din aproape toate industriile. Și vrem să continuăm să creștem la sediul nostru din Karlsfeld (NW-Stadtrand München, S-Bahn, A99, A8).

Lacon Electronic SRL este o subsidiara a grupului german Lacon, al carui sediu principal este in Karlsfeld (Munchen-Germania). Filiala din Romania se afla in judetul Galati, avand peste 400 de angajati. Grupul Lacon produce componente electronice si electromecanice pentru industria de cai ferate, automotive, medicina si multe altele. Lacon Electronic GmbH este unul din liderii pietei, avand o experienta de peste 30 de ani in domeniu.

Lacon quality begins here!

Descrierea jobului

  • Efectueaza lucrari curente: debitare, dezizolare, sertizare manuala si mecanica, fretare, montare conectori, lipire conectori, conexiuni diverse;
  • Exploateaza presele pneumatice de presare si sertizare, sculele manuale si mecanice precum si echipamentele electrice din dotarea punctului de lucru;
  • Utilizeaza procedurile de lucru conform planului de executie.

Candidatul ideal

  • Minim 8 clase;
  • Indemânare, atenţie şi precizie în desfăşurarea activităţii;
  • Abilitatea de a lucra conform instuctiunilor de lucru;
  • Atentie la detalii;

 Trimiteți-ne aplicatia dvs. prin e-mail la adresa: hr@lacon.ro 

Jobul urmator: Specialist relații client
Notificare cookie
Noi, Lacon Electronic România, folosim servicii terțe pe acest site web pentru a ne îmbunătăți site-ul, pentru a personaliza conținutul, pentru a adapta și măsura reclamele și pentru a oferi o experiență sigură. Pentru a putea utiliza aceste servicii avem nevoie de acordul dumneavoastră. Vă puteți retrage consimțământul dat în orice moment. Dând clic pe butonul „Permiteți totul și continuați”, sunteți de acord ca datele să vă fie colectate prin intermediul cookie-urilor. Salvați setările afișate prin „Confirmați selecția mea”. Puteți găsi mai multe informații despre scopurile individuale în „Setări” și în declarația noastră de protecție a datelor.